×
Home Nieuws Livescore

Dumfries beboet voor controversieel spandoek bij huldiging Inter

Dumfries beboet voor controversieel spandoek bij huldiging Inter
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 17 mei 2024 07:32 uur

Voormalig voetballer Denzel Dumfries is in het nieuws vanwege een opmerkelijke gebeurtenis tijdens de huldiging van Internazionale. De rechtervleugelverdediger, die bekend staat om zijn passie voor dieren, hield na het behalen van het kampioenschap een spandoek omhoog waarop hij afgebeeld stond met een hond aan de lijn. Deze actie leidde tot controverse en heeft nu geleid tot een juridische kwestie waarbij Dumfries een schadevergoeding moet betalen.

Het spandoek met de afbeelding van Dumfries en de hond zorgde voor verdeelde reacties onder fans en critici. Sommigen prezen de creativiteit en originaliteit van de actie, terwijl anderen het als ongepast en respectloos beschouwden. De club Internazionale heeft zich gedistantieerd van het incident en benadrukt dat het niet in lijn is met de waarden en normen van de club.

Naar aanleiding van de controverse heeft een rechter besloten dat Denzel Dumfries een schadevergoeding moet betalen aan een nog onbekende partij. Het exacte bedrag van de vergoeding is niet bekendgemaakt, maar het dient als compensatie voor eventuele schade die is toegebracht door de actie van Dumfries. De voormalige voetballer heeft nog niet gereageerd op het nieuws en het is onduidelijk hoe hij zal omgaan met deze juridische kwestie.