×
Home Nieuws Livescore

Aandeelhouders Ajax eisen dieper onderzoek transfers Mislintat-periode

Aandeelhouders Ajax eisen dieper onderzoek transfers Mislintat-periode
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 16 mei 2024 21:48 uur

In de wandelgangen van de Amsterdam ArenA gonst het van de geruchten en speculaties, nu een groep bezorgde investeerders van Ajax aandringt op een diepgaand onderzoek naar het KPMG-rapport met betrekking tot de periode onder voormalig technisch directeur Sven Mislintat. De onrust binnen de club lijkt toe te nemen, aangezien er ook vraagtekens worden gezet bij de gang van zaken rondom de transfers die in de zomer van 2022 hebben plaatsgevonden. De druk op het bestuur van de Amsterdamse club neemt hiermee toe, zo meldt een bron aan De Telegraaf.

De aandeelhouders, die anoniem wensen te blijven, hebben hun zorgen geuit over mogelijke onregelmatigheden en onduidelijkheden in het KPMG-rapport dat eerder dit jaar werd gepresenteerd. Met name de rol van Mislintat en zijn invloed op het transferbeleid lijken onder een vergrootglas te liggen. De investeerders eisen transparantie en volledige openheid van zaken omtrent de financiële beslissingen die destijds zijn genomen.

Ajax, dat momenteel in een cruciale fase van het seizoen verkeert, staat voor een nieuwe uitdaging buiten de lijnen. De onrust achter de schermen lijkt de sportieve prestaties te beïnvloeden en zorgt voor verdeeldheid binnen de club. Het is afwachten hoe het bestuur zal reageren op de eisen van de aandeelhouders en welke gevolgen dit zal hebben voor de toekomst van de club. De komende dagen beloven spannend te worden voor de Amsterdamse grootmacht, die nu niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten moet strijden voor succes.