×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag teleurgesteld in seizoen Manchester United, boodschap voor fans.

Ten Hag teleurgesteld in seizoen Manchester United, boodschap voor fans.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 16 mei 2024 18:08 uur

Voormalig topvoetballer en huidige coach van Manchester United, Erik ten Hag, heeft zijn teleurstelling geuit over het afgelopen seizoen van de club. De prestaties van The Mancunians onder zijn leiding hebben niet aan de verwachtingen voldaan, wat tot frustratie heeft geleid bij de manager. Na de recente wedstrijd tegen Newcastle United sprak Ten Hag echter wel vol overtuiging tot de supporters van de club.

Met een zware blik in zijn ogen en een ernstige toon in zijn stem, benadrukte Ten Hag dat de fans van Manchester United een belangrijke rol spelen in de toekomst van de club. Ondanks de tegenvallende resultaten en de kritiek die hij heeft ontvangen, blijft de coach vastberaden om samen met de supporters te werken aan een betere toekomst voor de club. Hij riep de fans op om achter het team te blijven staan en hen te blijven steunen, ongeacht de moeilijkheden die ze tegenkomen.

De woorden van Erik ten Hag tonen aan dat hij vastbesloten is om de situatie bij Manchester United te verbeteren en de club weer naar successen te leiden. Hoewel het afgelopen seizoen teleurstellend was, gelooft de manager dat met de steun van de fans en de inzet van het team er betere tijden zullen aanbreken. Ten Hag kijkt vol vertrouwen naar de toekomst en is vastbesloten om de club weer op de kaart te zetten als een van de topclubs in het internationale voetbal.