×
Home Nieuws Livescore

Excelsior-doelman tipt PSV: Driouech klaar voor topclub

Excelsior-doelman tipt PSV: Driouech klaar voor topclub
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 16 mei 2024 14:56 uur

Een opvallende ontwikkeling in de voetbalwereld heeft plaatsgevonden bij Excelsior, waar doelman Stijn van Gassel zijn ploeggenoot Couhaib Driouech heeft aangewezen als een speler die klaar is voor de overstap naar een topclub. Driouech, een 22-jarige vleugelspits, blijft de aandacht trekken van PSV, nadat een mogelijke transfer in de winter op het laatste moment niet doorging.

Van Gassel, die bekend staat om zijn scherpe inzicht op het veld, heeft publiekelijk zijn steun uitgesproken voor Driouech en gelooft dat de jonge speler de kwaliteiten bezit om op een hoger niveau te spelen. De interesse van PSV in Driouech is nog steeds serieus te noemen, wat aangeeft dat de club uit Eindhoven nog steeds gelooft in de potentie van de talentvolle vleugelspits.

De situatie rondom Driouech blijft dus spannend en het is duidelijk dat zijn toekomst mogelijk bij een topclub ligt. Met de steun van zijn teamgenoot Van Gassel en de aanhoudende interesse van PSV, lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat de jonge speler een volgende stap in zijn carrière zal zetten. Voetbalfans zullen ongetwijfeld gespannen afwachten hoe deze ontwikkelingen zich verder zullen ontvouwen.