×
Home Nieuws Livescore

Mathis Suray verruilt FC Dordecht voor Go Ahead Eagles

Mathis Suray verruilt FC Dordecht voor Go Ahead Eagles
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 16 mei 2024 11:08 uur

Een opvallende transfer heeft de Nederlandse voetbalwereld op zijn kop gezet, toen Mathis Suray aankondigde dat hij deze zomer de overstap zal maken van FC Dordecht naar Go Ahead Eagles. De verrassende transfer werd donderdag officieel bevestigd door de club uit Deventer via hun gebruikelijke communicatiekanalen. Suray, een getalenteerde middenvelder uit België, heeft een lucratief contract ondertekend bij Go Ahead Eagles dat hem tot medio 2027 aan de club zal binden, met zelfs de mogelijkheid tot verlenging met nog een extra jaar.

De transfer van Mathis Suray naar Go Ahead Eagles wordt gezien als een grote stap in zijn carrière, aangezien hij de kans krijgt om zijn talent verder te ontwikkelen in de Nederlandse competitie. De Belgische middenvelder heeft indruk gemaakt met zijn spel bij FC Dordecht en wordt nu met hoge verwachtingen ontvangen door de fans van Go Ahead Eagles. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht zal Suray ongetwijfeld een belangrijke toevoeging zijn aan het team van Deventer.

De supporters van Go Ahead Eagles kunnen zich verheugen op de komst van Mathis Suray en kijken reikhalzend uit naar zijn debuut in het geel-zwarte shirt. De clubleiding is ervan overtuigd dat de Belgische middenvelder een waardevolle aanwinst zal zijn en hoopt dat hij een sleutelrol zal spelen in het streven naar sportief succes. Met zijn ervaring en kwaliteiten zal Suray ongetwijfeld een belangrijke speler worden voor Go Ahead Eagles in de komende seizoenen.