×
Home Nieuws Livescore

Nice verliest cruciale wedstrijd tegen PSG voor Champions League.

Nice verliest cruciale wedstrijd tegen PSG voor Champions League.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 16 mei 2024 00:16 uur

In een zinderende wedstrijd op woensdagavond heeft OGC Nice hun droom op Champions League-voetbal in rook op zien gaan tegen Paris Saint-Germain. Het team onder leiding van de getalenteerde coach en begeerde Ajax-trainer Francesco Farioli moest in hun eigen stadion een 1-2 nederlaag incasseren. Deze teleurstellende uitslag betekent dat Stade Brest volgend seizoen minstens de voorrondes van het prestigieuze toernooi zal spelen, terwijl Nice met lege handen achterblijft.

De fans van OGC Nice waren vol hoop en verwachting naar het stadion gekomen om hun team naar de overwinning te schreeuwen, maar het mocht niet baten. Paris Saint-Germain bleek een geduchte tegenstander en wist de thuisploeg op cruciale momenten te slim af te zijn. De teleurstelling was dan ook groot bij de spelers, staf en supporters van Nice, die hun droom op Champions League-voetbal in rook zagen opgaan.

Aan de andere kant van het spectrum heerste er vreugde bij Stade Brest, dat zich dankzij de misstap van Nice verzekerd weet van minimaal een plek in de voorrondes van het miljardenbal. De spelers en fans van Brest kunnen zich nu al verheugen op mooie Europese avonden en zullen er alles aan doen om zich te meten met de topclubs van het continent. Voor Nice rest er slechts de teleurstelling en de vraag wat er anders had gekund om deze kans niet te laten glippen.