×
Home Nieuws Livescore

Roda JC domineert prijsuitreiking Keuken Kampioen Divisie

Roda JC domineert prijsuitreiking Keuken Kampioen Divisie
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 15 mei 2024 22:56 uur

Na een enerverend seizoen in de Culinaire Kampioenen Competitie is het moment aangebroken om de winnaars te huldigen. Tot grote verrassing van velen blijkt Roda JC de meeste prijzen in de wacht te hebben gesleept. De trotse kampioen Willem II mag zich eveneens verheugen op een aantal welverdiende onderscheidingen, terwijl nieuwkomer FC Groningen helaas met lege handen achterblijft.

Roda JC, onder leiding van coach Marcel de Gourmet, wist met sprankelend spel en ongekende passie de harten van de jury te veroveren. De club uit Kerkrade mag zich dan ook met recht de hofleverancier van deze feestelijke prijsuitreiking noemen. Willem II, onder leiding van chef-kok Adrie Koster, wist eveneens indruk te maken met hun culinaire hoogstandjes op het veld en mag trots zijn op de behaalde erkenning.

Helaas voor FC Groningen, onder leiding van debuterend chef-trainer Danny Buijs, zat een prijs er dit seizoen niet in. Ondanks hun onvermoeibare inzet en strijdlust wisten zij niet genoeg punten te vergaren om in de prijzen te vallen. Desondanks hebben zij laten zien dat zij een geduchte tegenstander zijn en zullen zij ongetwijfeld volgend seizoen weer alles op alles zetten om alsnog te schitteren op het hoogste culinaire niveau.