×
Home Nieuws Livescore

PSV-spelers feesten op Ibiza en zingen 'Eindhoven' in VIP.

PSV-spelers feesten op Ibiza en zingen 'Eindhoven' in VIP.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 15 mei 2024 22:08 uur

Een groep sporters van een vooraanstaande Nederlandse voetbalclub heeft de aandacht getrokken tijdens hun verblijf op het zonnige Ibiza. Verschillende spelers van het team werden gespot op een exclusief feest in de populaire uitgaansgelegenheid Ushuaia. Terwijl ze zich in het VIP-gedeelte bevonden, werden ze verrast door het geluid van een bekend nummer dat vaak geassocieerd wordt met hun thuisteam.

De aanwezigheid van de sporters op het feest zorgde voor opwinding onder de aanwezige feestgangers, die de spelers herkenden en enthousiast begonnen te juichen. Het nummer dat door de speakers schalde, bracht een golf van herkenning teweeg bij de fans van de voetbalclub, die gewend zijn om het lied 'Eindhoven' luidkeels te zingen tijdens wedstrijden.

De beelden van de sporters die zich vermaken op Ibiza verspreidden zich al snel op sociale media, waar fans en volgers van de club reageerden met zowel bewondering als lichte verbazing. De spelers leken te genieten van hun vrije tijd op het eiland en namen even afstand van de druk van het voetbalseizoen. Het is duidelijk dat de sporters niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten in de schijnwerpers staan en de aandacht van het publiek weten te trekken.