×
Home Nieuws Livescore

Wout Weghorst wil volgend jaar voor FC Twente spelen

Wout Weghorst wil volgend jaar voor FC Twente spelen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 15 mei 2024 20:48 uur

Een opvallende wending in de voetbalwereld heeft vandaag plaatsgevonden, waarbij de Nederlandse spits Wout Weghorst zijn toekomstplannen openbaarde. Weghorst, die momenteel actief is bij een buitenlandse club, heeft aangegeven dat hij volgend seizoen graag voor FC Twente wil spelen. Deze onverwachte wens van de spits heeft de Tukkers verrast, maar zij tonen interesse in de terugkeer van de ervaren aanvaller.

De zaakwaarnemer van Wout Weghorst, Simon Cziommer, heeft in een exclusief interview met Voetbal International meer inzicht gegeven in de lopende gesprekken tussen de speler en FC Twente. Cziommer benadrukt dat de onderhandelingen in een vergevorderd stadium zijn en dat beide partijen positief gestemd zijn over een mogelijke samenwerking. De supporters van FC Twente reageren enthousiast op het nieuws en kijken reikhalzend uit naar de eventuele terugkeer van Weghorst naar de club waar het voor hem allemaal begon.

Hoewel er nog geen definitieve overeenkomst is bereikt, lijkt het er sterk op dat Wout Weghorst zijn zinnen heeft gezet op een terugkeer naar de Eredivisie. Met zijn doelgerichtheid en ervaring zou hij een waardevolle toevoeging zijn voor FC Twente, dat ambitieuze plannen heeft voor het komende seizoen. De komende weken zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen de club en de speler, maar de eerste signalen wijzen op een mogelijke hereniging tussen Weghorst en FC Twente.