×
Home Nieuws Livescore

Van der Gijp kritisch op keuze assistent Koeman Oranje.

Van der Gijp kritisch op keuze assistent Koeman Oranje.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 15 mei 2024 20:32 uur

Voormalig voetballer en huidige voetbalanalist, René van der Gijp, heeft recentelijk zijn verbazing geuit over de aanstelling van Dwight Lodeweges als de nieuwe assistent van bondscoach Ronald Koeman bij het Nederlands Elftal. Van der Gijp, bekend om zijn scherpe en ongezouten meningen, is van mening dat er aanzienlijk betere kandidaten beschikbaar waren om deel uit te maken van de technische staf tijdens het komende EK.

In een recente uitzending van een voetbalprogramma gaf Van der Gijp aan dat hij de keuze voor Lodeweges niet begrijpt en dat hij twijfelt aan de meerwaarde die de voormalige assistent-trainer van FC Barcelona kan bieden aan het Nederlands Elftal. De kritiek van Van der Gijp heeft tot enige opschudding geleid binnen de voetbalwereld, waarbij velen zijn mening delen en anderen juist de keuze van Koeman verdedigen.

De discussie over de benoeming van Lodeweges als assistent van Koeman blijft voortduren, met verschillende prominenten die hun visie delen op deze onverwachte zet. Het is duidelijk dat de voetbalwereld verdeeld is over deze beslissing en dat de meningen sterk uiteenlopen. Het is afwachten hoe deze keuze uiteindelijk zal uitpakken voor het Nederlands Elftal en of Lodeweges in staat zal zijn om zijn criticasters te overtuigen van zijn toegevoegde waarde binnen de technische staf.