×
Home Nieuws Livescore

Transfer sensatie: Davy Klaassen kan naar Internazionale, maar alleen als hij gratis komt!

Transfer sensatie: Davy Klaassen kan naar Internazionale, maar alleen als hij gratis komt!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 08:24 uur

De Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport heeft nieuwe informatie vrijgegeven over een mogelijke overgang van Davy Klaassen naar Internazionale. Volgens de roze sportkrant zou de Nederlander alleen naar Milaan kunnen komen als hij dat volledig kosteloos kan doen, met enkele extraatjes als bonus. Daarnaast zou ook Donny van de Beek zijn aangeboden aan Internazionale.

Op de laatste dag van de transferperiode is Inter nog op zoek naar een ervaren, veelzijdige en vooral goedkope middenvelder. Volgens Gazzetta is dit ook de insteek voor een eventuele deal met Ajax. Of het nu gaat om een huurovereenkomst of een permanente transfer, Inter wil Klaassen alleen aantrekken als hij gratis beschikbaar is. Ajax zou dan alleen een aantal bonussen ontvangen als Inter zich weet te kwalificeren voor de Champions League.

Bij Inter zijn ze alleen bereid om het salaris van Klaassen te betalen en de club kan snel schakelen in de laatste uren voor het sluiten van de transfermarkt. Wie echter niet in aanmerking komt voor de vacature bij Internazionale is Donny van de Beek. Volgens Calciomercato is de middenvelder ook aangeboden aan de clubleiding van AC Milan, maar heeft zijn voormalige teamgenoot Klaassen op dit moment de voorkeur.