×
Home Livescore

Vitesse fans krijgen meer tickets voor laatste thuisduel

Vitesse fans krijgen meer tickets voor laatste thuisduel
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 15 mei 2024 14:48 uur

In een opmerkelijke wending hebben Vitesse, de gemeente Arnhem en de politie de handen ineengeslagen om een nieuwe regeling te treffen met betrekking tot de verkoop van toegangskaarten voor het aankomende laatste thuisduel van dit seizoen. De Arnhemse club heeft aangekondigd dat seizoenkaarthouders nu de mogelijkheid krijgen om extra tickets aan te schaffen voor de cruciale wedstrijd tegen Ajax die aanstaande zondag zal plaatsvinden.

De beslissing om de regeling te versoepelen komt voort uit een constructief overleg tussen Vitesse, de gemeente en de politie, waarbij gezamenlijk is besloten om de fans meer flexibiliteit te bieden bij het verkrijgen van toegang tot het stadion. Hiermee hopen de betrokken partijen tegemoet te komen aan de grote vraag naar kaarten voor deze beladen confrontatie tussen Vitesse en Ajax.

De supporters van Vitesse kunnen nu reikhalzend uitkijken naar de mogelijkheid om extra kaarten aan te schaffen voor het laatste thuisduel van het seizoen, waarbij de spanning en de belangen hoog zullen zijn. Met deze onverwachte wending in de kaartverkoop belooft het duel tussen Vitesse en Ajax een nog grotere beleving te worden voor zowel de trouwe fans als de neutrale toeschouwers die getuige zullen zijn van een ongetwijfeld enerverende wedstrijd.