×
Home Nieuws Livescore

PEC Zwolle eert clubicoon Bram van Polen met speciaal shirt

PEC Zwolle eert clubicoon Bram van Polen met speciaal shirt
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 15 mei 2024 13:32 uur

Aankomend weekend zal er een bijzonder moment plaatsvinden in de wereld van het Nederlandse voetbal. Bram van Polen, een icoon van PEC Zwolle, zal zijn laatste wedstrijd als professionele voetballer spelen. De club heeft besloten om deze gelegenheid te eren door een uniek en speciaal ontworpen shirt te introduceren voor deze speciale gelegenheid. Tegenstander FC Twente zal getuige zijn van deze emotionele afscheidswedstrijd, waarin Van Polen zijn lange en succesvolle carrière zal afsluiten.

Het speciale shirt dat Van Polen zal dragen tijdens zijn laatste optreden op het veld, is een eerbetoon aan zijn toewijding en loyaliteit aan PEC Zwolle gedurende vele jaren. Het ontwerp van het shirt is zorgvuldig samengesteld om de impact en betekenis van deze afscheidswedstrijd te benadrukken. Fans en medespelers zullen ongetwijfeld geraakt worden door het gebaar van de club om Van Polen op deze manier te eren.

De wedstrijd tegen FC Twente belooft een emotionele en gedenkwaardige gebeurtenis te worden, niet alleen voor Van Polen zelf, maar ook voor alle betrokkenen bij PEC Zwolle. Het is een moment om stil te staan bij de indrukwekkende loopbaan van een speler die een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van de club. De fans zullen massaal aanwezig zijn om hun waardering te tonen voor Van Polen en hem een passend afscheid te geven op het veld waar hij zoveel memorabele momenten heeft beleefd.