×
Home Nieuws Livescore

Lozano sluit transfer naar VS resoluut uit: "Onzin!"

Lozano sluit transfer naar VS resoluut uit:
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 15 mei 2024 11:32 uur

Een opvallende wending in de transfergeruchten rondom Hirving Lozano, de Mexicaanse sterspeler van PSV. Ondanks de aanhoudende speculaties over een mogelijke overstap naar de Verenigde Staten, heeft de aanvaller zelf deze geruchten de kop in gedrukt. Lozano heeft duidelijk gemaakt dat hij momenteel niet bezig is met een transfer en zijn focus volledig op PSV ligt.

De media waren in rep en roer door de geruchten over een mogelijke transfer van Lozano naar de Verenigde Staten, maar de hoofdrolspeler zelf heeft nu duidelijkheid verschaft. De Mexicaanse international heeft laten weten dat hij zich op dit moment volledig richt op zijn prestaties bij PSV en dat een transfer naar de Verenigde Staten momenteel niet aan de orde is.

De uitspraken van Lozano zullen ongetwijfeld voor opluchting zorgen bij de fans van PSV, die de aanvaller graag nog langer in het shirt van de Eindhovense club willen zien schitteren. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid is Lozano een belangrijke speler voor PSV en het is dan ook goed nieuws dat hij voorlopig niet van plan is om de club te verlaten.