×
Home Livescore

Johan Derksen bekritiseert Wesley Sneijder's nieuwe muzieknummer

Johan Derksen bekritiseert Wesley Sneijder's nieuwe muzieknummer
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 15 mei 2024 08:08 uur

Voormalig voetballer en bekende televisiepersoonlijkheid Johan Derksen heeft recentelijk zijn ongenoegen geuit over de muzikale escapades van voormalig Oranje-ster Wesley Sneijder. Derksen, die bekend staat om zijn uitgesproken meningen, liet weten dat hij liever zou zien dat Sneijder zich richt op het versterken van zijn serieuze imago in plaats van het opnemen van nieuwe nummers.

In een recente uitzending van het populaire programma 'Vandaag Inside' deelde Derksen zijn gedachten over de muzikale carrière van Sneijder, die na zijn voetbalpensioen de muziekwereld is ingedoken. Derksen, die zelf een verleden heeft als voetballer bij clubs als HFC Haarlem en BV Veendam, benadrukte het belang van een serieus imago voor een voormalig recordinternational van het Nederlands elftal.

De kritiek van Derksen lijkt voort te komen uit zijn oprechte zorg voor het imago van Sneijder, die volgens hem een voorbeeldfunctie heeft voor jonge voetbalfans. Derksen benadrukte dat hij Sneijder graag ziet schitteren op andere vlakken dan de muziekscene en hoopt dat de voormalige sterspeler zijn focus zal verleggen naar zaken die zijn imago als sporticoon versterken.