×
Home Nieuws Livescore

De Boer tipt Van der Ven als Oranje-verdediger

De Boer tipt Van der Ven als Oranje-verdediger
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 14 mei 2024 21:16 uur

Voormalig bondscoach Frank de Boer heeft zijn oog laten vallen op een opkomend talent in de voetbalwereld, namelijk Micky van der Ven. De jonge verdediger, momenteel actief bij Tottenham Hotspur, wordt door De Boer gezien als een potentiële aanwinst voor het Nederlands Elftal tijdens het aankomende EK. De ervaren coach is van mening dat Van der Ven alle benodigde kwaliteiten bezit om succesvol te zijn als moderne verdediger op het internationale toneel.

Met zijn scherpe inzicht, tactisch vernuft en fysieke kracht heeft Micky van der Ven de aandacht weten te trekken van Frank de Boer, die gelooft dat de jonge Nederlander een belangrijke rol kan spelen in de verdediging van Oranje. De Boer is onder de indruk van de ontwikkeling die Van der Ven heeft doorgemaakt bij Tottenham Hotspur en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan het nationale team.

De speculaties rondom de mogelijke selectie van Micky van der Ven voor het EK nemen toe, nu Frank de Boer openlijk zijn bewondering heeft uitgesproken voor de talentvolle verdediger. Met zijn snelheid, duelkracht en technische vaardigheden lijkt Van der Ven inderdaad een veelbelovende kandidaat te zijn voor een plek in de selectie van Oranje. Het is afwachten of De Boer daadwerkelijk besluit om Van der Ven op te nemen in zijn definitieve EK-selectie, maar de interesse en lof van de oud-prof zijn in ieder geval veelbelovend voor de toekomst van de jonge verdediger.