×
Home Livescore

Wim Kieft: Sem Steijn past bij Ajax

Wim Kieft: Sem Steijn past bij Ajax
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 14 mei 2024 19:08 uur

Voormalig voetballer Wim Kieft heeft onlangs zijn mening gegeven over de jonge Sem Steijn en zijn potentieel bij een topclub als Ajax. Tijdens een uitzending van Veronica Offside, waar Kieft als gast aanwezig was, sprak hij lovend over de zoon van voormalig trainer Maurice Steijn. Kieft suggereerde dat Sem Steijn wellicht een goede aanvulling zou zijn voor de selectie van Ajax. Deze opmerking zorgde voor de nodige opschudding in de voetbalwereld, aangezien Sem Steijn nog relatief onbekend is in de professionele voetbalwereld.

De suggestie van Wim Kieft heeft geleid tot speculaties over een mogelijke transfer van Sem Steijn naar Ajax. Hoewel de jonge speler momenteel niet actief is bij een topclub, lijkt de interesse van Ajax nu gewekt te zijn. De connectie met zijn vader, Maurice Steijn, die eerder werkzaam was bij clubs als VVV-Venlo en ADO Den Haag, voegt een extra dimensie toe aan deze potentiële transfer.

Het is nog onduidelijk hoe Ajax zal reageren op de suggestie van Wim Kieft en of er daadwerkelijk interesse is in Sem Steijn. De jonge speler zal wellicht de komende tijd in de gaten gehouden worden door scouts van verschillende clubs, waaronder Ajax. De voetbalwereld kijkt gespannen toe om te zien of Sem Steijn daadwerkelijk de overstap zal maken naar een topclub als Ajax en of hij de hoge verwachtingen kan waarmaken.