×
Home Nieuws Livescore

AC Milan heeft verrassende opties voor nieuwe spits onthuld - Vangelis Pavlidis en Willian José in beeld!

AC Milan heeft verrassende opties voor nieuwe spits onthuld - Vangelis Pavlidis en Willian José in beeld!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 03:48 uur

In een verrassende wending is Vangelis Pavlidis opgedoken op de radar van AC Milan, vlak voor het sluiten van de transferwindow. De Griekse spits wordt samen met Willian José overwogen als mogelijke concurrent voor Olivier Giroud in Milaan. Volgens Gianluca di Marzio zou Pavlidis herenigd kunnen worden met Tijjani Reijnders, die ook al de overstap maakte naar AC Milan.

Hoewel er nog geen concrete aanbieding is gedaan, onderzoekt het bestuur van AC Milan nu beide opties. Eerder leek de club bijna succes te hebben met Mehdi Taremi van FC Porto, maar die deal viel op het laatste moment in duigen. Pavlidis werd eerder ook al in verband gebracht met verschillende clubs in Duitsland, Italië en een mogelijke overstap naar Sevilla. Tot nu toe is er deze zomer echter nog geen deal dichtbij gekomen.

Als Pavlidis daadwerkelijk naar AC Milan zou gaan, zou hij niet de eerste speler zijn die de overstap maakt van AZ naar Italië. Eerder vertrokken Sam Beukema en Jesper Karlsson al naar Bologna, terwijl Pantelis Hatzidiakos naar Cagliari ging en Reijnders dus naar AC Milan. Milos Kerkez verliet AZ ook al, maar hij koos voor een avontuur bij het Engelse Bournemouth. Jens Odgaard staat ook nog op het punt om te vertrekken. De Deen wordt onder andere gevolgd door Werder Bremen en opnieuw Bologna.

De transferwindow blijft tot het laatste moment spannend, met verschillende clubs die nog op zoek zijn naar versterkingen. Het is afwachten of Pavlidis uiteindelijk de overstap maakt naar AC Milan en of Odgaard een nieuwe club vindt voordat de deadline verstrijkt. De komende uren zullen cruciaal zijn voor deze spelers en hun toekomstige clubs.