×
Home Nieuws Livescore

Arsenal-fans verrassen Manchester City-spelers met vuurwerkstunt.

Arsenal-fans verrassen Manchester City-spelers met vuurwerkstunt.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 14 mei 2024 16:56 uur

Supporters van een vooraanstaande voetbalclub in Engeland hadden een verrassende wending in gedachten voor hun rivalen, maar hun plannen liepen anders dan verwacht. In de late uren van maandag tot dinsdag trokken de fans naar een luxe hotel, vastberaden om de spelers van hun tegenstander te verstoren met vuurwerk en lawaai. Echter, tot hun verbazing ontdekten ze dat de spelers van Manchester City helemaal niet in het hotel verbleven, maar nog steeds in hun thuisstad waren.

De groep Arsenal-supporters had gehoopt om de nachtrust van de City-spelers te verstoren en zo mogelijk een psychologisch voordeel te behalen voor de komende wedstrijd. Met vuurwerk en luidruchtige acties wilden ze de tegenstanders uit hun slaap houden en zo de kansen van hun geliefde team vergroten. Maar de onverwachte afwezigheid van de spelers dwarsboomde hun plannen en liet hen met lege handen achter.

De mislukte poging van de fans om de City-spelers te ontregelen, zorgde voor hilariteit en verbazing bij zowel supporters als neutrale toeschouwers. De ironie van de situatie werd al snel duidelijk toen bleek dat de beoogde doelwitten niet aanwezig waren om de geplande overlast te ervaren. Deze onverwachte wending zal ongetwijfeld de rivaliteit tussen de twee clubs verder aanwakkeren en voor interessante gespreksonderwerpen zorgen in de voetbalwereld.