×
Home Nieuws Livescore

Hongarije verrast met vroege onthulling EK-selectie

Hongarije verrast met vroege onthulling EK-selectie
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 14 mei 2024 16:48 uur

In een verrassende zet heeft een Europees land zijn volledige selectie voor een groot voetbaltoernooi al ruim voor de deadline bekendgemaakt. Hongarije heeft als eerste land aangekondigd welke spelers deel zullen uitmaken van hun EK-selectie, hoewel het toernooi pas over 3,5 week van start gaat. Bondscoach Marco Rossi heeft enkele opvallende keuzes gemaakt, waaronder Liverpool-middenvelder Dominik Szoboszlai en voormalig AZ-verdediger Milos Kerkez die deel zullen uitmaken van het team.

De vroege aankondiging van de Hongaarse selectie heeft de voetbalwereld verrast en heeft de aandacht getrokken van fans en experts. Met namen als Szoboszlai en Kerkez in de gelederen, lijkt Hongarije vastbesloten om een sterke indruk te maken op het aankomende EK. Bondscoach Rossi heeft duidelijk vertrouwen in zijn spelers en gelooft dat zij in staat zijn om te concurreren met de beste teams van Europa.

De beslissing van Hongarije om als eerste land zijn volledige EK-selectie bekend te maken, zorgt voor speculatie en discussie binnen de voetbalgemeenschap. Terwijl andere landen nog bezig zijn met het samenstellen van hun teams, lijkt Hongarije een voorsprong te hebben genomen door vroegtijdig duidelijkheid te scheppen over hun selectie. Het is nu afwachten hoe deze gedurfde zet zich zal vertalen op het veld tijdens het aankomende Europees Kampioenschap.