×
Home Nieuws Livescore

Ajax houdt akkoord met Farioli nog geheim voor fans.

Ajax houdt akkoord met Farioli nog geheim voor fans.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 14 mei 2024 10:56 uur

In een verrassende wending in de voetbalwereld heeft Ajax nog geen officiële bevestiging gegeven over een mogelijke overeenkomst met Francesco Farioli, ondanks de beweringen van zaakwaarnemer Meïssa N'Diaye. De geruchtenmolen draait op volle toeren nu de 35-jarige coach wordt genoemd als de topkandidaat om het roer over te nemen in de Johan Cruijff Arena voor het komende seizoen.

De speculaties over de aanstelling van Farioli als hoofdtrainer van Ajax hebben de fans in spanning achtergelaten, met velen die hopen op een frisse wind in het team. De Italiaanse coach staat bekend om zijn tactische vernuft en zijn vermogen om jonge talenten te ontwikkelen, wat hem een aantrekkelijke keuze maakt voor de Amsterdamse club.

Hoewel de onderhandelingen naar verluidt in een vergevorderd stadium zijn, houdt Ajax de lippen stijf op elkaar en weigert voorlopig commentaar te geven op de situatie. De supporters zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat er duidelijkheid komt over de toekomst van het trainerschap bij de club.