×
Home Nieuws Livescore

Pepijn Lijnders mogelijk naar RB Salzburg na vertrek Liverpool

Pepijn Lijnders mogelijk naar RB Salzburg na vertrek Liverpool
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 14 mei 2024 10:32 uur

Een verrassende wending in de carrière van de Nederlandse voetbaltrainer Pepijn Lijnders lijkt zich aan te dienen. Na zijn aangekondigde vertrek bij Liverpool aan het einde van dit seizoen, wordt de 41-jarige coach nu in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Oostenrijk. Volgens bronnen van Voetbal International heeft RB Salzburg concrete interesse getoond in de diensten van Lijnders.

De geruchten over een mogelijke samenwerking tussen Lijnders en RB Salzburg hebben de voetbalwereld in de ban gehouden. De Oostenrijkse club staat bekend om zijn talentvolle spelers en aanvallende speelstijl, wat perfect zou kunnen aansluiten bij de filosofie van de Nederlandse coach. Lijnders, die eerder al ervaring opdeed als assistent-trainer bij Liverpool en NEC, lijkt klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging in zijn carrière.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is vanuit het kamp van Lijnders of RB Salzburg, groeit de speculatie rondom deze potentiële transfer met de dag. De voetbalfans wereldwijd houden dan ook gespannen in de gaten hoe deze ontwikkelingen zich zullen ontvouwen. Zal Pepijn Lijnders daadwerkelijk de stap naar Oostenrijk zetten en zijn stempel drukken op het succes van RB Salzburg? De tijd zal het leren.