×
Home Nieuws Livescore

Nuri Sahin topkandidaat voor trainerschap bij Feyenoord

Nuri Sahin topkandidaat voor trainerschap bij Feyenoord
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 14 mei 2024 09:40 uur

Voormalig voetballer Nuri Sahin wordt genoemd als een serieuze kanshebber om de positie van hoofdtrainer bij Feyenoord over te nemen van Arne Slot, zo meldt een bron dicht bij de club. De geruchtenmolen draait op volle toeren nadat clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International hintte op de mogelijke aanstelling van de 35-jarige Sahin als nieuwe coach in Rotterdam-Zuid.

Sahin, die een indrukwekkende carrière als speler achter de rug heeft, wordt gezien als een frisse en veelbelovende optie om de leiding te nemen over het eerste elftal van Feyenoord. Zijn ervaring op het hoogste niveau en zijn tactisch inzicht zouden van grote waarde kunnen zijn voor de club. De voormalige middenvelder heeft al laten doorschemeren dat hij open staat voor een rol als trainer en de kans om bij een grote club als Feyenoord aan de slag te gaan, zou een droom zijn die uitkomt voor Sahin.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is vanuit Feyenoord, groeit de speculatie rondom de mogelijke aanstelling van Sahin als hoofdtrainer gestaag. Fans en analisten kijken reikhalzend uit naar een eventuele aankondiging en zijn benieuwd naar de impact die de voormalige sterspeler zou kunnen hebben op het team. De komende dagen zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid verschaffen over de toekomst van Nuri Sahin en zijn mogelijke rol bij Feyenoord.