×
Home Nieuws Livescore

Almere City neemt Maduro over zonder transfersom van Ajax.

Almere City neemt Maduro over zonder transfersom van Ajax.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 14 mei 2024 08:24 uur

In een opmerkelijke wending in de voetbalwereld heeft Almere City aangekondigd dat ze geen transfersom zullen betalen aan Ajax voor de overgang van een voormalige assistent-trainer. Het nieuws werd bevestigd door de technisch directeur van Almere City, Johan Hansma, in een exclusief interview met De Telegraaf. Deze onverwachte beslissing betekent dat Ajax aanzienlijke verliezen zal lijden, aangezien de assistent-trainer slechts één seizoen werkzaam was in de Johan Cruijff ArenA.

De transfer van de ervaren coach, wiens identiteit niet is vrijgegeven, heeft de voetbalwereld verrast en heeft geleid tot speculatie over de motieven achter deze ongebruikelijke overeenkomst. Volgens bronnen dicht bij Almere City was de club vastbesloten om hun technische staf te versterken en zagen zij in de voormalige Ajax-assistent de perfecte kandidaat om hun ambities waar te maken. Ondanks het ontbreken van een transfersom, gelooft Almere City sterk in de toegevoegde waarde die deze coach zal brengen en zijn ze vastbesloten om hem te ondersteunen in zijn nieuwe rol.

De reacties op deze transfernieuws zijn gemengd, met sommigen die de beslissing van Almere City prijzen als een gedurfde zet om hun ambities na te streven, terwijl anderen kritiek uiten op de manier waarop de club omgaat met de financiële aspecten van transfers. Hoe dan ook, deze ongebruikelijke overgang zal ongetwijfeld de aandacht blijven trekken en de voetbalwereld blijven verbazen met zijn onconventionele aanpak.