×
Home Livescore

Internazionale heeft verrassende last-minute versterking op het oog voor middenveld: Davy Klaassen!

Internazionale heeft verrassende last-minute versterking op het oog voor middenveld: Davy Klaassen!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 03:12 uur

In een verrassende wending heeft Internazionale zijn oog laten vallen op een onverwachte versterking voor het middenveld. Volgens bronnen bij La Gazzetta dello Sport overweegt de Italiaanse club om Davy Klaassen aan te trekken. De 30-jarige middenvelder wordt gezien als een goedkope, ervaren en veelzijdige optie.

Hoewel Ajax openstaat voor een mogelijke transfer van Klaassen, is het nog onduidelijk of de speler zelf interesse heeft om Amsterdam te verlaten. Eerder werd de Nederlandse international in verband gebracht met Olympique Lyon, maar die interesse lijkt te zijn afgekoeld. Nu lijkt Italië zijn volgende bestemming te kunnen worden, nadat hij al in Engeland en Duitsland heeft gespeeld voor respectievelijk Everton en Werder Bremen.

Internazionale ziet in Klaassen een waardevolle toevoeging aan het team vanwege zijn veelzijdigheid op het middenveld. Bovendien zou de club alleen zijn salaris - naar verluidt drie miljoen euro per seizoen - hoeven over te nemen. De transfermarkt in Italië sluit vrijdagavond, dus er is nog maar beperkte tijd om de deal rond te krijgen.

Na de wedstrijd tegen Ludogorets liet Klaassen de mogelijkheid van een vertrek open. "Ik heb geen idee wat de toekomst brengt. Er is op dit moment niets concreets, maar je weet nooit wat er op je pad komt. Ik sluit niets bij voorbaat uit en zal mijn keuze op gevoel maken", aldus de middenvelder.

Het is afwachten of Internazionale erin slaagt om Klaassen aan te trekken en of de speler zelf openstaat voor een avontuur in Italië. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen de clubs en de speler.