×
Home Nieuws Livescore

Dick Advocaat: "Ajax heeft topaanval met Bergwijn, Brobbey, Berghuis"

Dick Advocaat:
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 14 mei 2024 00:08 uur

Volgens een vooraanstaande bron in de voetbalwereld, die nauwe banden heeft met de Nederlandse topclub uit Amsterdam, is Ajax momenteel gezegend met een voorhoede die tot de besten van Europa behoort. Deze bron, die anoniem wenst te blijven, onthult dat Dick Advocaat, de bondscoach van Curaçao, vol lof is over de aanvalslinie van de Amsterdammers. Advocaat is van mening dat wanneer Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Steven Berghuis allemaal in topvorm verkeren, de aanval van Ajax op een ongekend hoog niveau opereert.

De uitspraken van Advocaat hebben voor de nodige opschudding gezorgd binnen de voetbalwereld. Insiders beweren dat de bondscoach van Curaçao niet snel onder de indruk is, waardoor zijn lofzang op de voorhoede van Ajax des te opmerkelijker is. Met Bergwijn, Brobbey en Berghuis in topconditie lijkt Ajax volgens Advocaat over een aanval te beschikken die in staat is om elke verdediging te ontregelen en doelpunten te blijven maken.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld verheugd zijn met de lovende woorden van Dick Advocaat. De verwachtingen rondom het aanvalstrio van de Amsterdammers zijn door deze uitspraken alleen maar toegenomen. Het is nu aan Bergwijn, Brobbey en Berghuis om deze hoge verwachtingen waar te maken en te laten zien dat zij daadwerkelijk tot de absolute top van Europa behoren.