×
Home Nieuws Livescore

Kees van Wonderen geen optie voor Feyenoord-opvolging Slot.

Kees van Wonderen geen optie voor Feyenoord-opvolging Slot.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 13 mei 2024 21:48 uur

Een opvallende wending in de zoektocht van Feyenoord naar een nieuwe hoofdtrainer: Kees van Wonderen heeft laten weten geen interesse te hebben in de functie. De huidige coach van sc Heerenveen, die binnenkort zal vertrekken bij de club, heeft duidelijk gemaakt dat hij niet van plan is om naar Rotterdam-Zuid te verhuizen. Dit nieuws komt als een verrassing voor velen, aangezien Van Wonderen vaak werd genoemd als een mogelijke kandidaat voor de positie bij Feyenoord.

Van Wonderen, die een indrukwekkende staat van dienst heeft als trainer, lijkt dus niet geïnteresseerd te zijn in een overstap naar de Rotterdamse club. Dit betekent dat Feyenoord verder zal moeten zoeken naar een geschikte opvolger voor Arne Slot, die eerder dit seizoen werd ontslagen. De club zal nu moeten kijken naar andere opties en mogelijk nieuwe namen op het lijstje van potentiële kandidaten moeten toevoegen.

Het is nog onduidelijk wie Feyenoord nu op het oog heeft als mogelijke nieuwe trainer. De zoektocht naar een geschikte kandidaat zal ongetwijfeld voortgezet worden in de komende dagen en weken. Fans van de club zullen gespannen afwachten wie uiteindelijk de leiding zal nemen over het eerste elftal. Eén ding is zeker: de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer bij Feyenoord is nog lang niet voorbij.