×
Home Nieuws Livescore

Kees van Wonderen looft Zirkzee's ontwikkeling als Van Persie

Kees van Wonderen looft Zirkzee's ontwikkeling als Van Persie
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 13 mei 2024 21:32 uur

Voormalig voetballer en huidige coach Kees van Wonderen heeft zijn bewondering uitgesproken voor de opmerkelijke groei van Joshua Zirkzee. De talentvolle spits, momenteel actief bij Bologna, heeft volgens Van Wonderen een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt. De coach van sc Heerenveen, die eerder met Zirkzee heeft samengewerkt, trekt zelfs een gedurfde vergelijking met niemand minder dan de legendarische Robin van Persie. Van Wonderen ziet parallellen tussen Zirkzee's huidige transformatie en de transformatie die Van Persie doormaakte tijdens zijn eigen voetbalcarrière.

In een recent interview benadrukte Van Wonderen de progressie die Zirkzee heeft geboekt en prees hij de vastberadenheid en toewijding van de jonge spits. De coach is onder de indruk van Zirkzee's technische vaardigheden en zijn vermogen om zichzelf continu te verbeteren. Van Wonderen gelooft dat Zirkzee op de goede weg is om een van de grote namen in het internationale voetbal te worden, net zoals Van Persie dat destijds was.

Met zijn vergelijking met Van Persie wil Van Wonderen benadrukken hoe speciaal hij de ontwikkeling van Zirkzee vindt. De coach ziet in Zirkzee niet alleen een getalenteerde voetballer, maar ook een speler met de juiste mentaliteit en ambitie om het ver te schoppen in de voetbalwereld. Van Wonderen kijkt met veel interesse uit naar de verdere stappen die Zirkzee zal zetten in zijn carrière en is ervan overtuigd dat de jonge spits een glansrijke toekomst tegemoet gaat.