×
Home Nieuws Livescore

Vaessen debuteert in nationale ploeg Suriname als doelman.

Vaessen debuteert in nationale ploeg Suriname als doelman.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 13 mei 2024 21:24 uur

Een opvallende ontwikkeling in de internationale voetbalwereld heeft plaatsgevonden met de selectie van Etienne Vaessen voor het nationale team van Suriname. De doelman, die zijn kunsten vertoont bij RKC Waalwijk, heeft de primeur om voor het eerst te worden opgeroepen voor 'Natio'. Deze beslissing volgt op de aankondiging eerder dit jaar van Vaessen, waarin hij zijn intentie kenbaar maakte om zijn interlandcarrière voort te zetten bij het Surinaamse nationale elftal.

De keuze van Etienne Vaessen om zijn internationale voetballoopbaan voort te zetten bij Suriname heeft zowel binnen als buiten de voetbalwereld de aandacht getrokken. Met zijn uitverkiezing voor het nationale team van Suriname zet de doelman een belangrijke stap in zijn carrière en opent hij nieuwe deuren voor zijn sportieve toekomst. De supporters van 'Natio' kijken reikhalzend uit naar de prestaties die Vaessen zal leveren in het nationale shirt.

De selectie van Etienne Vaessen voor het Surinaamse nationale team markeert een historisch moment voor de doelman en voor het Surinaamse voetbal in het algemeen. Met zijn ervaring en talent hoopt Vaessen een waardevolle toevoeging te zijn voor 'Natio' en bij te dragen aan de sportieve successen van het team. De komende interlands zullen uitwijzen hoe Vaessen zich staande houdt op het internationale toneel en welke impact hij kan hebben op het Surinaamse voetbal.