×
Home Nieuws Livescore

KNVB beslist nog niet over proflicentie Vitesse, duidelijkheid later.

KNVB beslist nog niet over proflicentie Vitesse, duidelijkheid later.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 13 mei 2024 17:16 uur

De KNVB heeft aangekondigd dat de beslissing over de proflicentie van Vitesse nog even op zich laat wachten. De licentiecommissie van de voetbalbond heeft laten weten dat er deze week geen definitief oordeel zal worden geveld. Dit nieuws komt naar buiten na navraag van NU.nl. Fans en betrokkenen zullen geduld moeten hebben, aangezien de verwachting is dat pas in de komende weken meer duidelijkheid zal ontstaan over de situatie van de club uit Arnhem.

De onzekerheid rondom de proflicentie van Vitesse zorgt voor de nodige spanning binnen de voetbalwereld. De club en haar supporters hopen uiteraard op een positieve uitkomst, maar voorlopig blijft het nog even afwachten. De KNVB houdt de kaarten nog even tegen de borst en geeft geen verdere details over de redenen achter de vertraagde besluitvorming. Dit zorgt voor speculaties en onrust bij de achterban van Vitesse.

Ondanks de onduidelijkheid omtrent de proflicentie, blijft Vitesse zich focussen op het sportieve aspect. De spelers en staf proberen zich niet te veel te laten afleiden door de lopende kwestie en richten zich volledig op de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De club hoopt snel meer helderheid te krijgen, zodat de focus weer volledig op het voetbal kan worden gelegd.