×
Home Nieuws Livescore

Maduro maakt debuut als hoofdtrainer bij Almere City.

Maduro maakt debuut als hoofdtrainer bij Almere City.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 13 mei 2024 16:56 uur

Voormalig topvoetballer Hedwiges Maduro heeft onlangs zijn entree gemaakt als hoofdcoach in de voetbalwereld. Na jarenlang als assistent bij Ajax te hebben gewerkt, zal hij komend seizoen de leiding nemen over het team van Almere City. Deze stap markeert een nieuwe fase in de carrière van Maduro, die de taak van Alex Pastoor zal overnemen bij de club.

Met zijn ervaring als speler op het hoogste niveau en zijn kennis als assistent-trainer, wordt Maduro gezien als een veelbelovende toevoeging aan het trainersgilde. Zijn benoeming tot hoofdtrainer van Almere City is een logische volgende stap in zijn ambitie om zich verder te ontwikkelen in het coachingsvak. De clubleiding van Almere City is dan ook verheugd met de komst van Maduro en heeft het volste vertrouwen in zijn capaciteiten om het team naar successen te leiden.

Maduro zelf kijkt uit naar de uitdaging die hem te wachten staat als hoofdtrainer. Hij is vastbesloten om zijn eigen stempel te drukken op het team en zijn visie op voetbal over te brengen op de spelers. Met zijn gedrevenheid en tactisch inzicht hoopt hij Almere City naar nieuwe hoogten te brengen en een blijvende indruk achter te laten in de Nederlandse voetbalwereld.