×
Home Nieuws Livescore

Exclusief: Davy Klaassen onthult zijn onzekere toekomst na 1 september bij Ajax! Is dit het einde van een tijdperk?

Exclusief: Davy Klaassen onthult zijn onzekere toekomst na 1 september bij Ajax! Is dit het einde van een tijdperk?
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 02:12 uur

Voetbalster Davy Klaassen houdt zijn toekomst na 1 september nog even in het duister. De middenvelder wordt al een tijdje in verband gebracht met een mogelijke transfer en Ajax lijkt hem ook te laten gaan. Hoewel er nog geen concrete aanbiedingen op tafel liggen, blijft Klaassen mysterieus over zijn plannen.

"Je weet het nooit", antwoordt Klaassen op de vraag of hij zijn laatste wedstrijd voor Ajax heeft gespeeld. "We bevinden ons natuurlijk vlak voor de deadline, maar ik heb geen idee wat er nog gaat gebeuren. Ik overweeg verschillende zaken en ik kijk ook naar wat ik hier heb. Als er iets interessants op mijn pad komt, zal ik dat zeker overwegen", vertelt Klaassen raadselachtig na de verloren wedstrijd tegen Ludogorets.

Wanneer de interviewer van Ziggo Sport vraagt of Klaassen niet gewoon bij Ajax wil blijven, verschijnt er een kleine glimlach op zijn gezicht. "Dat zou zeker kunnen. Ajax is mijn club en ik zou niet zomaar voor elke club vertrekken." Op dit moment is er echter nog niets concreets, aldus Klaassen. "Ik heb niet met Trabzonspor gesproken en ik heb op dit moment sowieso geen contact met andere clubs. Het moet echt iets goeds zijn, anders blijf ik waar ik ben. Of er op de laatste dag nog iets kan gebeuren, dat weet ik niet."