×
Home Nieuws Livescore

Roger Schmidt mogelijk op weg naar vertrek bij Benfica

Roger Schmidt mogelijk op weg naar vertrek bij Benfica
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 13 mei 2024 14:32 uur

Na maanden van speculatie en onzekerheid lijkt de toekomst van Roger Schmidt bij Benfica steeds wankeler te worden. De Duitse coach, die de leiding heeft over het team, heeft eindelijk gereageerd op de voortdurende geruchten over zijn vertrek na het overweldigende 5-0 overwinning op Arouca. De druk op Schmidt is de afgelopen tijd toegenomen, mede door de ontevredenheid van de fans van de Portugese club.

Hoewel Schmidt tot nu toe altijd heeft beweerd dat hij zich volledig richt op zijn werk bij Benfica, suggereren recente ontwikkelingen dat zijn tijd bij de club mogelijk ten einde loopt. De voortdurende protesten van de supporters hebben de positie van de coach verder verzwakt en zijn toekomst onzeker gemaakt.

Met de toenemende onrust en ontevredenheid binnen de club, lijkt het erop dat de dagen van Schmidt bij Benfica geteld zijn. De fans eisen verandering en de druk op het bestuur om actie te ondernemen neemt toe. Het is nog onduidelijk wat de definitieve beslissing zal zijn, maar de signalen wijzen erop dat een vertrek van de Duitse trainer aanstaande is.