×
Home Nieuws Livescore

PSG breekt de bank met sensationele transfer van jonge sterspeler! Ontdek alles over de nieuwste aanwinst van de Franse grootmacht!

PSG breekt de bank met sensationele transfer van jonge sterspeler! Ontdek alles over de nieuwste aanwinst van de Franse grootmacht!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 01:36 uur

Paris Saint-Germain heeft met veel bombarie hun nieuwste aanwinst gepresenteerd. Het is niemand minder dan Bradley Barcola, een jonge aanvaller die de overstap maakt van Olympique Lyon naar de Franse hoofdstad. De transfer heeft PSG maar liefst 45 miljoen euro gekost, met nog eens vijf miljoen euro aan bonussen voor Lyon. Na maanden van onderhandelingen is de deal eindelijk rond en kan Barcola zich gaan bewijzen in het shirt van PSG.

Barcola, afkomstig uit de jeugdopleiding van Lyon, heeft afgelopen seizoen zijn grote doorbraak beleefd in de Ligue 1. In 26 competitieduels wist hij vijf keer het net te vinden en gaf hij negen assists. Een veelbelovend talent dus, waar PSG veel vertrouwen in heeft.

Met de komst van Barcola heeft PSG deze zomer al meer dan 250 miljoen euro uitgegeven aan transfers. De Franse landskampioen heeft eerder al spelers als Manuel Ugarte, Ousmane Dembélé, Lucas Hernández, Hugo Ekitiké, Kang-in Lee en Xavi Simons aangetrokken. Laatstgenoemde is echter direct verhuurd aan RB Leipzig. Daarnaast zijn Milan Skriniar en Marco Asensio transfervrij naar Parijs gekomen.

De fans van PSG kunnen niet wachten om Barcola in actie te zien. De club heeft zelfs een welkomstvideo op social media geplaatst om de komst van de jonge aanvaller te vieren. Het belooft een spannend seizoen te worden voor PSG, met Barcola als een van de nieuwe sterren in het team.