×
Home Nieuws Livescore

Southgate ontkent gesprekken met Manchester United over trainerschap.

Southgate ontkent gesprekken met Manchester United over trainerschap.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 13 mei 2024 10:08 uur

In de voetbalwereld gonst het van de geruchten over mogelijke verschuivingen in de trainersstaf, maar Gareth Southgate heeft duidelijk gemaakt dat hij geen gesprekken heeft gevoerd met Manchester United. De bondscoach van Engeland heeft benadrukt dat zijn focus ligt op het nationale team en dat hij niet van plan is om Old Trafford te betreden als opvolger van Erik ten Hag. Ondanks de speculaties blijft Southgate vastberaden om zijn werk bij de Engelse ploeg voort te zetten en zich te richten op de aankomende uitdagingen.

De naam van Gareth Southgate wordt regelmatig genoemd als potentiële kandidaat om de leiding over Manchester United op zich te nemen, maar de coach zelf heeft aangegeven dat er geen sprake is van enige onderhandelingen of interesse van zijn kant. Met zijn toewijding aan het nationale team en zijn duidelijke afwijzing van de geruchten, lijkt Southgate vastbesloten om zijn huidige positie te behouden en zijn energie te steken in het succes van het Engelse voetbal.

Hoewel de speculaties over een mogelijke overstap van Gareth Southgate naar Manchester United blijven circuleren, lijkt de bondscoach vastbesloten om zijn focus te behouden en zijn verplichtingen bij het Engelse nationale team na te komen. Met zijn recente verklaringen heeft Southgate duidelijk gemaakt dat hij niet van plan is om de rol van Erik ten Hag over te nemen en dat zijn prioriteit ligt bij het vertegenwoordigen van Engeland op het internationale toneel.