×
Home Nieuws Livescore

Perez tipt Ueda als Feyenoords nieuwe spits sensatie

Perez tipt Ueda als Feyenoords nieuwe spits sensatie
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 13 mei 2024 09:24 uur

Voormalig Feyenoord-speler Kenneth Perez heeft zijn oog laten vallen op een potentiële nieuwe spits voor de Rotterdamse club in het komende seizoen. De Deense analist is onder de indruk geraakt van de prestaties van Ayase Ueda tijdens de laatste wedstrijden. De Japanse aanvaller heeft laten zien over de kwaliteiten te beschikken die Feyenoord nodig heeft in de voorhoede.

Terwijl Perez vol lof is over Ueda, lijkt niet iedereen het met hem eens te zijn. Zo heeft huidig Feyenoord-middenvelder Karim El Ahmadi zijn bedenkingen geuit over de potentiële aanwinst. El Ahmadi, die bekend staat om zijn kritische blik, heeft twijfels geuit over de geschiktheid van Ueda als eerste spits van de club. De Marokkaanse international lijkt een andere visie te hebben op welk type speler Feyenoord nodig heeft om succesvol te zijn in het komende seizoen.

De discussie tussen Perez en El Ahmadi belooft interessant te worden in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Met de transferperiode in volle gang zal het interessant zijn om te zien of Feyenoord daadwerkelijk de Japanse aanvaller zal aantrekken als versterking voor de voorhoede. De meningsverschillen tussen de voormalige en huidige Feyenoord-spelers voegen een extra dimensie toe aan de speculaties rondom de selectie van de club voor het komende seizoen.