×
Home Livescore

Top-drie presteert sterk in voorlaatste Eredivisie-speelronde, PSV verliest.

Top-drie presteert sterk in voorlaatste Eredivisie-speelronde, PSV verliest.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 13 mei 2024 09:16 uur

Na een enerverend seizoen nadert de ontknoping van de Eredivisie met rasse schreden. De ochtendkranten buigen zich over de prestaties van de traditionele top-drie in de voorlaatste speelronde. PSV, dat zich al tot kampioen kroonde, kon deze keer niet zegevieren. De druk lag vooral op de andere twee grootmachten, die hun laatste kans grepen om nog enige glans aan het seizoen te geven.

Ajax en Feyenoord stonden voor de zware taak om hun fans tevreden te stellen na een wisselvallig jaar. De Amsterdammers wisten met overtuiging te winnen van hun tegenstander, terwijl Feyenoord met hangen en wurgen een gelijkspel uit het vuur sleepte. De spanning in de top van de Eredivisie is om te snijden, met nog één speelronde te gaan.

De krantenkoppen spreken boekdelen over de verrichtingen van de clubs. PSV mag dan al gekroond zijn tot kampioen, maar de strijd om de tweede en derde plek is nog in volle gang. De fans houden hun adem in voor de laatste speelronde, waarin alles op het spel staat. Het belooft een zinderende ontknoping te worden van een seizoen vol ups en downs in de Nederlandse voetbalwereld.