×
Home Livescore

Zirkzee extatisch na Champions League kwalificatie met Bologna

Zirkzee extatisch na Champions League kwalificatie met Bologna
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 13 mei 2024 08:48 uur

De vreugde van Joshua Zirkzee kent geen grenzen nu Bologna een historische prestatie heeft geleverd door zich te kwalificeren voor de Champions League. De Nederlandse aanvaller straalt van oor tot oor en kan zijn geluk niet op. Wanneer de camera's op hem gericht zijn en hij een microfoon voor zijn neus krijgt geduwd, grijpt hij zijn kans om zijn emoties te uiten.

Met een glinstering in zijn ogen en een brede glimlach op zijn gezicht spreekt Zirkzee vol trots over het bereiken van dit grote doel. Hij prijst zijn teamgenoten, de staf en de fans voor hun onvoorwaardelijke steun gedurende het seizoen. De jonge spits benadrukt het harde werk en de toewijding die hebben geleid tot deze mijlpaal in de geschiedenis van de club.

Terwijl de felicitaties en lofzangen van alle kanten op hem afkomen, blijft Zirkzee bescheiden en nederig. Hij weet dat dit slechts het begin is en dat er nog zware uitdagingen op hen wachten in de Champions League. Desalniettemin geniet hij intens van dit moment van glorie en is hij vastberaden om alles te geven op het hoogste Europese podium.