×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart onthult: 'Pijn in mijn hart' bij zien van Brian Brobbey's teleurstellende optreden tegen Ludogorets

Van der Vaart onthult: 'Pijn in mijn hart' bij zien van Brian Brobbey's teleurstellende optreden tegen Ludogorets
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 01:12 uur

Rafael van der Vaart voelt een diepe, onverklaarbare pijn in zijn innerlijke wezen wanneer hij getuige is van Brian Brobbey's spel. De aanvoerder van Ajax kon zich niet onttrekken aan de sombere sfeer die heerste tijdens de wedstrijd tegen Ludogorets (0-1).

Van der Vaart zag Brobbey aanvankelijk "redelijk" beginnen. "Maar daarna zakte hij echt, echt, echt ver onder zijn gebruikelijke niveau. Ik blijf erbij dat hij dit seizoen minstens twintig doelpunten zal maken, maar in dit soort wedstrijden mis ik zijn ontembare honger en vreugde."

"Het draait niet alleen om doelpunten maken", benadrukt de voetbalanalist bij Ziggo Sport. "Het zijn je dromen die werkelijkheid worden wanneer je een professionele voetballer bent, straal dat dan ook een beetje uit. Als hij dan ook nog eens slecht speelt, doet dat een onverklaarbare pijn in mijn innerlijke wezen."

Ajax leed donderdag een nederlaag van 0-1 in eigen huis tegen Ludogorets. Desondanks kwam de kwalificatie voor de groepsfase van de Europa League niet in gevaar, na de overtuigende 1-4 overwinning van vorige week in Bulgarije.