×
Home Nieuws Livescore

Perez: Tillman heeft potentie, moet nog één ding leren

Perez: Tillman heeft potentie, moet nog één ding leren
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 13 mei 2024 07:56 uur

Voormalig profvoetballer en huidige analist Kenneth Perez heeft onlangs opmerkelijke vergelijkingen getrokken tussen de jonge talenten Malik Tillman en Kasper Dolberg. Perez, die bekend staat om zijn scherpe analyses, benadrukte dat de Amerikaanse speler van PSV nog één cruciaal aspect onder de knie moet krijgen om zijn potentieel volledig te benutten. Met een speelse knipoog voorspelde Perez zelfs dat als Tillman slaagt in deze ontwikkeling, PSV wel eens een astronomisch bedrag van 120 miljoen euro zou kunnen vangen voor de veelbelovende aanvaller.

De vergelijkingen die Perez maakte tussen Tillman en Dolberg, de Deense spits die eerder furore maakte bij Ajax, hebben de aandacht getrokken van voetbalfans en kenners wereldwijd. De gelijkenissen in speelstijl en potentieel tussen de twee jonge talenten zijn volgens Perez opvallend en veelbelovend voor de toekomst van Tillman. De analist benadrukte echter dat er nog werk aan de winkel is voor de Amerikaanse aanvaller om zijn spel naar een hoger niveau te tillen.

Met zijn kenmerkende humor en scherpe blik op het spel voorspelde Perez dat als Tillman erin slaagt om het betreffende aspect van zijn spel te verbeteren, PSV een recordbedrag zou kunnen ontvangen voor de veelbelovende speler. De speculaties over een mogelijke transfer van Tillman voor een duizelingwekkend bedrag van 120 miljoen euro hebben de gemoederen binnen de voetbalwereld flink doen oplaaien. Het is nu aan de jonge Amerikaan om te laten zien dat hij klaar is om die volgende stap te zetten en zijn potentieel volledig te benutten in het internationale voetbal.