×
Home Nieuws Livescore

Afscheidnemende Bram van Polen geëerd door RKC Waalwijk

Afscheidnemende Bram van Polen geëerd door RKC Waalwijk
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 13 mei 2024 00:08 uur

Voormalig profvoetballer Bram van Polen nadert het einde van zijn carrière en werd onlangs verrast door RKC Waalwijk met een speciale huldiging. Tijdens een emotionele ceremonie overhandigde Michiel Kramer, speler van RKC, een bijzonder geschenk aan de aanvoerder van PEC Zwolle. Het gebaar van de Brabantse club werd met warmte ontvangen door Van Polen, die zijn laatste weken als voetballer ingaat met een mix van nostalgie en dankbaarheid.

De ontmoeting tussen de twee voetballers symboliseerde de onderlinge band en respect binnen de Nederlandse voetbalwereld. Van Polen, die jarenlang een stabiele kracht was in de verdediging van PEC Zwolle, kreeg van Kramer een tastbaar aandenken aan zijn voetballoopbaan. Het gebaar van RKC Waalwijk onderstreept de waardering voor de inzet en toewijding van Van Polen gedurende zijn profcarrière.

Terwijl Van Polen zich voorbereidt op het afscheid van het professionele voetbal, blijft zijn impact op het Nederlandse voetballandschap voelbaar. De huldiging door RKC Waalwijk markeert niet alleen het einde van een tijdperk voor de ervaren verdediger, maar benadrukt ook de verbondenheid en kameraadschap tussen spelers, ongeacht hun clubkleuren. Met zijn naderende afscheid laat Bram van Polen een blijvende indruk achter in de harten van voetballiefhebbers en collega's, die zijn bijdrage aan het Nederlandse voetbal met respect en bewondering zullen blijven herinneren.