×
Home Livescore

Europa League droom Ajax vervaagt na Olympiakos nederlaag

Europa League droom Ajax vervaagt na Olympiakos nederlaag
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 12 mei 2024 22:48 uur

In een verrassende wending lijkt de weg naar directe kwalificatie voor de Europa League voor Ajax steeds moeilijker te worden. De club uit Amsterdam, momenteel op de vijfde plaats in de Eredivisie, zag hun kansen slinken na de nederlaag van Olympiakos tegen PAOK Saloniki op zondagavond. Dit resultaat heeft grote gevolgen voor de Amsterdammers, die nu afhankelijk zijn van andere teams om hun Europese droom levend te houden.

Met de recente tegenslag van Olympiakos lijkt Ajax een zware dobber te hebben om zich direct te kwalificeren voor de Europa League. De druk neemt toe voor de club en hun fans, aangezien elke wedstrijd nu cruciaal is in de strijd om een plek in het Europese toernooi. De Amsterdammers zullen nu moeten hopen op gunstige resultaten van andere teams om hun positie te versterken en alsnog een ticket te bemachtigen.

De teleurstelling is voelbaar bij Ajax, dat zich geconfronteerd ziet met een uitdagende situatie in de race naar de Europa League. De club zal nu alles op alles moeten zetten en tot het uiterste gaan om hun doel te bereiken. Met nog enkele belangrijke wedstrijden voor de boeg, staat Ajax voor een zware taak om zich te handhaven in de strijd om Europees voetbal.