×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Perez ziet toekomstige ster in Feyenoord-spits Ueda

Kenneth Perez ziet toekomstige ster in Feyenoord-spits Ueda
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 12 mei 2024 21:40 uur

Voormalig voetballer en huidige analist Kenneth Perez heeft zijn oog laten vallen op de opkomende talentvolle speler Ayase Ueda. Met de afwezigheid van de gebruikelijke eerste spits Santiago Gimenez, heeft de tweede spits van Feyenoord de kans gekregen om zich te bewijzen. Ueda heeft recentelijk meerdere keren het net weten te vinden, met drie doelpunten in de laatste drie wedstrijden. Perez is van mening dat de Japanner potentie heeft om de nieuwe eerste keuze te worden in de aanval, mocht Gimenez vertrekken.

Echter, niet iedereen deelt dezelfde visie als Perez. Zo heeft voormalig Feyenoord-speler Karim El Ahmadi zijn twijfels geuit over de capaciteiten van Ueda. El Ahmadi lijkt niet overtuigd te zijn van de consistentie en het niveau van de jonge spits. Ondanks de recente doelpunten van Ueda, blijft El Ahmadi voorzichtig optimistisch over de toekomst van de aanvalslinie van Feyenoord.

De discussie over de rol van Ayase Ueda in het team van Feyenoord lijkt dus nog niet ten einde. Terwijl Kenneth Perez gelooft in de potentie van de Japanse spits, zijn er ook geluiden van twijfel te horen. Het is afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen en of Ueda daadwerkelijk de kans zal krijgen om zich te bewijzen als de nieuwe eerste keuze in de aanval van de Rotterdamse club.