×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag onder vuur na tactische blunder bij United

Ten Hag onder vuur na tactische blunder bij United
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 12 mei 2024 21:24 uur

De spanning rondom de Nederlandse coach Erik ten Hag in het Verenigd Koninkrijk is de afgelopen periode flink toegenomen, vooral na de pijnlijke 4-0 nederlaag van Manchester United tegen Crystal Palace. Afgelopen zondag leed Ten Hag opnieuw een teleurstelling toen zijn team met 1-0 verloor van Arsenal. Ondanks dat de pers enige tactische verbeteringen opmerkte bij de Nederlandse trainer, was er kritiek op zijn beslissing om Casemiro opnieuw in het centrum van de verdediging te plaatsen. Deze keuze bleek een kostbare fout te zijn voor de club.

De druk op Ten Hag neemt toe na deze opeenvolging van tegenslagen, waarbij de prestaties van Manchester United onder zijn leiding in twijfel worden getrokken. Fans en analisten speculeren over de toekomst van de coach en zijn vermogen om het tij te keren. De keuze om Casemiro op een ongebruikelijke positie te laten spelen, heeft geleid tot discussies over de tactische aanpak van Ten Hag en zijn vermogen om de juiste beslissingen te nemen in cruciale wedstrijden.

Met de druk die blijft toenemen, zal Ten Hag zich moeten bewijzen en snel met oplossingen moeten komen om de resultaten van Manchester United te verbeteren. De kritiek op zijn beslissingen en de teleurstellende prestaties van het team zetten de coach onder grote druk, wat vraagtekens oproept over zijn toekomst bij de club.