×
Home Nieuws Livescore

Stengs ziet gelijkenis tussen Farioli en Slot voor Ajax

Stengs ziet gelijkenis tussen Farioli en Slot voor Ajax
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 12 mei 2024 21:00 uur

Een opvallende vergelijking is gemaakt door Calvin Stengs, waarin hij stelt dat Ajax-doelwit Francesco Farioli veel gelijkenissen vertoont met Arne Slot. Stengs, die momenteel actief is als middenvelder en aanvaller bij Feyenoord, heeft enige tijd samengewerkt met de Italiaanse coach bij OGC Nice. De connectie tussen Farioli en Ajax als potentiële nieuwe hoofdtrainer is niet onopgemerkt gebleven.

De opmerking van Stengs heeft de aandacht getrokken van zowel supporters als insiders in de voetbalwereld. De vergelijking tussen Farioli en Slot roept vragen op over de mogelijke invloed die de Italiaanse coach zou kunnen hebben op het spel van Ajax, mocht hij daadwerkelijk de rol van hoofdtrainer op zich nemen. Met zijn ervaring en kennis van het spel zou Farioli een interessante toevoeging kunnen zijn aan de technische staf van de Amsterdamse club.

Ajax lijkt serieus geïnteresseerd te zijn in Farioli als potentiële versterking voor het trainerskorps. De connectie die Stengs heeft gelegd tussen de Italiaanse coach en Arne Slot kan een indicatie zijn van de impact die Farioli zou kunnen hebben binnen de club. Het is afwachten hoe deze ontwikkeling zich verder zal ontvouwen en of Farioli daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Eredivisie.