×
Home Nieuws Livescore

Ongelooflijke plottwist in Eindhoven: Ibrahim Sangaré blijft bij PSV en gaat de Champions League in!

Ongelooflijke plottwist in Eindhoven: Ibrahim Sangaré blijft bij PSV en gaat de Champions League in!
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 00:36 uur

In een onverwachte wending van gebeurtenissen in Eindhoven lijkt het erop dat niet alleen Johan Bakayoko, maar ook Ibrahim Sangaré bij PSV zal blijven. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de Ivoriaanse middenvelder, tenzij er een wonder gebeurt, met PSV de Champions League in zal gaan.

De hele zomer lang was het in Eindhoven de vraag wanneer Sangaré zou vertrekken. Maar op donderdagavond 31 augustus kwam het verlossende antwoord: Sangaré zal niet vertrekken. Ondanks concrete belangstelling van Nottingham Forest heeft de 25-jarige middenvelder besloten om bij PSV te blijven.

Op vrijdag staat Sangaré gewoon op het trainingsveld bij PSV, zo wordt gemeld. En hij is niet de enige die blijft, want volgens Belgische geruchten zal ook Johan Bakayoko in Eindhoven blijven. Waarschijnlijk hebben beide spelers na woensdagavond de knoop doorgehakt, toen PSV zich ten koste van Rangers FC plaatste voor de groepsfase van de Champions League.

Sangaré heeft nog een contract bij PSV tot de zomer van 2027. De Ivoriaan werd drie jaar geleden overgenomen van Toulouse, dat zeven miljoen euro ontving. Inmiddels heeft Sangaré al 140 officiële wedstrijden voor PSV gespeeld.

Het nieuws werd ook bevestigd door Rik Elfrink op Twitter, waar hij meldt dat Sangaré toch bij PSV zal blijven en morgen zal trainen.