×
Home Nieuws Livescore

Bergwijn woedend op journalist na vraag over rode kaart.

Bergwijn woedend op journalist na vraag over rode kaart.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 12 mei 2024 20:00 uur

Voetbalster Steven Bergwijn heeft onlangs voor opschudding gezorgd tijdens een persconferentie, waarbij hij fel reageerde op een vraag van journalist Mike Verweij van De Telegraaf. De aanvaller, die een indrukwekkende hattrick scoorde voor Ajax tegen Almere City, werd geconfronteerd met zijn rode kaart tegen Excelsior en zijn daaropvolgende schorsing. De sfeer van euforie rondom Bergwijn veranderde abrupt toen dit onderwerp ter sprake kwam.

Bergwijn, die normaal gesproken bekend staat om zijn rustige en professionele houding, liet zijn emoties de vrije loop tijdens het interview. Zijn reactie op de vraag van Verweij was verrassend fel en onverwacht, wat tot verbazing leidde bij de aanwezige journalisten en fans. De aanvaller leek duidelijk geïrriteerd door de focus op zijn schorsing, terwijl hij juist wilde praten over zijn prestaties op het veld.

De confrontatie tussen Bergwijn en Verweij zorgde voor een gespannen sfeer tijdens de persconferentie, waarbij de aanvaller uiteindelijk de zaal verliet zonder verdere vragen te beantwoorden. Het incident heeft geleid tot speculaties over de mentale toestand van Bergwijn en zijn vermogen om met druk om te gaan in de media. Het is duidelijk dat de rode kaart en schorsing een gevoelige snaar hebben geraakt bij de voetballer, die normaal gesproken niet snel uit zijn evenwicht te brengen is.