×
Home Nieuws Livescore

PSV-aanvaller verrast iedereen met beslissing over toekomst - Wat gaat Johan Bakayoko doen?

PSV-aanvaller verrast iedereen met beslissing over toekomst - Wat gaat Johan Bakayoko doen?
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 00:24 uur

Het nieuws omtrent de PSV-aanvaller Johan Bakayoko blijft maar komen. De ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op. Een opmerkelijke wending in het verhaal is dat de Belgische transferjournalist Sacha Tavolieri beweert dat Bakayoko graag bij PSV wil blijven.

Op donderdagavond kwam er groot nieuws naar buiten. Brentford heeft namelijk een waanzinnig bod van maar liefst veertig miljoen euro neergelegd bij PSV. De Eindhovenaren zijn bereid om mee te werken aan een transfer, maar volgens Tavolieri zal er geen persoonlijk akkoord worden bereikt. Hij meldt namelijk dat Bakayoko heeft besloten om bij PSV te blijven.

De interesse in Bakayoko vanuit de Premier League is groot. Onder trainer Peter Bosz heeft de Belg een vaste basisplaats weten te veroveren, terwijl PSV zich woensdagavond heeft verzekerd van deelname aan de groepsfase van de Champions League. Het lijkt erop dat dit Bakayoko heeft overtuigd om de buitenlandse interesse af te wijzen.

Het is nog onduidelijk hoe PSV zal omgaan met de wens van Bakayoko om te blijven. Vrijdag zal Hirving Lozano medisch gekeurd worden en het geld van een eventuele transfer kan PSV goed gebruiken om nog een centrale verdediger aan te trekken.