×
Home Nieuws Livescore

Bayern München stelt ultimatum voor transfer Kane: Spurs hebben nog paar uur om nieuwste bod te accepteren

Bayern München stelt ultimatum voor transfer Kane: Spurs hebben nog paar uur om nieuwste bod te accepteren
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 augustus 2023 13:33 uur

Bayern München wacht nog enkele uren op antwoord van Tottenham Hotspur over de transfer van Harry Kane. De Duitse club heeft een laatste bod uitgebracht op de Engelse spits en heeft een deadline gesteld. Als Spurs niet voor middernacht akkoord gaat met het bod, zal Bayern zich richten op andere spelers. Dit meldt The Athletic.

Tottenham wil minstens honderd miljoen euro ontvangen voor Kane, wiens contract nog één jaar loopt. Er is nog een verschil van 29 miljoen euro tussen het bod van Bayern en de vraagprijs van Spurs. De Duitse kampioen wil nu snel duidelijkheid en als Tottenham het nieuwste bod niet voor zaterdagochtend accepteert, zal Bayern zich richten op andere doelwitten.

Kane wil graag weten waar hij aan toe is voordat de eerste Premier League-wedstrijd van Spurs op 13 augustus plaatsvindt. Bayern-coach Thomas Tuchel hoopt de Engelse spits ook snel bij zijn team te hebben, aangezien Bayern op datzelfde weekend de Duitse Supercup speelt tegen RB Leipzig.

Als Kane deze zomer niet wordt verkocht, lijkt het erop dat hij volgend jaar transfervrij vertrekt bij Tottenham. Hij gaat dan zijn laatste contractjaar in bij de club waar hij al jarenlang een belangrijke speler is.