×
Home Nieuws Livescore

FC Twente wil Bas Kuipers, Go Ahead Eagles houdt vast.

FC Twente wil Bas Kuipers, Go Ahead Eagles houdt vast.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 12 mei 2024 17:48 uur

Een Eredivisie-club uit het oosten van Nederland heeft interesse getoond in een verdediger van Go Ahead Eagles. De aanvoerder van de Deventer club, Bas Kuipers, wordt genoemd als mogelijke versterking voor FC Twente. Kuipers zelf houdt de lippen stijf op elkaar als het gaat om een mogelijke overstap naar Enschede. In een interview met ESPN wilde de verdediger niet ingaan op de geruchten over een transfer.

De trainer van Go Ahead Eagles, René Hake, heeft laten weten dat hij Kuipers liever niet ziet vertrekken. Hake ziet de ervaren verdediger als een belangrijke speler in zijn team en hoopt dat Kuipers zijn contract bij de club zal verlengen. De interesse van FC Twente zorgt echter voor onzekerheid bij de clubleiding van Go Ahead Eagles, die vreest dat Kuipers mogelijk toch voor een overstap zal kiezen.

Het is nog onduidelijk hoe de situatie zich zal ontwikkelen en of FC Twente daadwerkelijk een bod zal uitbrengen op Bas Kuipers. Voorlopig blijft het dus afwachten of de verdediger van Go Ahead Eagles komend seizoen in het shirt van FC Twente te bewonderen zal zijn, of dat hij zijn huidige club trouw zal blijven.